Test

Vilken svordom använder du mest? Em vet inte. Svärde rätt mycket för, men inte så mycket längre om jag tänker efter! Kanske? Fan eller skit (Om skit nu räknas som en svordom, hihi.)

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Typ 7.00 eller 8.00 tror jag. Dock brukar mamma väcka mig, eller så vaknar jag av mig själv.

Var köper du dina matvaror ifrån? Olika, Ica, Willys, Lidhl eller ja, det varier. Men oftas Ica eller Willys.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Tror det.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Oj, vet inte. Beror ju på hur stor summan som jag vunnit skulle vara. En liten summa är vell mellan 50-200 kr (?) ovs. En såddan summa kanske jag skulle köpa en Michael Jackson skiva eller jag vet inte. En stor summa är mellan 200-1000 kr (? + eller mer). Vet inte vad jag skulle göra för en såddan summa, spara de kanske. Jag tror för tillfället att jag skulle spara pengarna oavsett summa, mellan 10 kr upp till 10 tusen. Önskar mig inget för tillfället (liksom "onödiga tillbehör" leksaker, kläder filmer, tidningar m.m, bara att bli frisk!)

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? *Tänker* Nepp.

När var senast någon stötte på dig? Fattar inte riktigt frågan? Raggar upp eller, haha? I sånnafall: ALDRIG. Vad betyder "stötte"?Vad åt du till middag senast?

Kan du vissla? Ja

Tittade du på tecknat när du var liten? Ja, och gör det fortfararande, hihi

Äger du några popband t-shirts? Nej, det gör jag inte. Men därimot äger jag två pop artitsers t-shirtar, Michael Jackson och Hannah Montana.

När flög du senast? Aldrig. Jag har aldrig rest utomlands och aldrig åkt flygplan. Gud vad läskigt det verkar att vara att åka flygplan!

Pratar du några andra språk? Ja, engelska och arabiska

Har du gråtit offentligt? Fattar inte frågan riktigt? Bara gråta så där helt random? I sånnafall, ja.

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nej, det vill jag inte. Har faktist funderat att göra taturerningar när jag blir äldre, men inte längre. Det verkar göra jätte ont och nej. Piercingar? Har aldrig tänk eller velat göra det, och kommer inte och vill fortfarande inte att göra det. Det är inte snyggt och det gör säkert jätte ont, dessutom verkar det obehagligt eller vad man ska säga.

Vad har du med dig in på bion? Förut popcorn och läsk, cola. Men nu har jag slutat att äta godis, snack och sötsaker ovs. Så för tillfället inget, mineral/bubbel vatten eller en macka/fralla, inte så intressant. Men senaste gången jag var på bio såg jag Harry Potter (sista filmen del 7, andra delen) och då tog jag med mineral vatten. Nåntning på B hette mineral vatten, Bo ... ovs, minns ej. Dock drack jag ingeting för jag kunde ej öppna flaskan, hihi.

Vad har du för väder? Just nu? *Tittar ut genom fönstret* Lite blåsigt dock väldigt mycket sol, fast solen håller snart på att gå ner, klockan är 19:13 just nu.

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Har ej börjat på gymnasiet, har just börjat 5:an

När sov du senast på golvet? *Tänker* Haha ingen aning, sover aldrig på golvet, typ?!
Vilken är din favorit drink? *Tänker* Allstå vet inte, jag dricker vell mest läsker och jucier ovs, inte mycket för drinker. Har ingen favorit för jag dricker aldrig drinker (?).

Gillar du din boendesituation? Nej, mamma sover på en gäst säng i vardagsrummet. Det är synd om henne, hon borde ha ett eget rum och egen säng. Dock har jag och brosan eget rum, och som sagt mamma sover i en gäst säng i vardagsrummet, inte snyggt. Men när brosan är på skolan på vardagarna brukar mamma sova på honoms säng i honoms rum, hon lånar eller vad man säger. Jag skulle tycka det var bra om vi bodde i 4:a, inte 3:a så att alla fick var sitt rum. Men aja, jag tycker änndå om vår lägenhet, trivs bra och det funkar änndå.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Nja, 8-10 timmar, varierande.

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej, jag har jätte mycket fritid.

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej, jag är tyst och gör mitt arbete bra, jag sköter mig. Dock har det vell hänt ett antal gånger att jag blir tillsagd att jag pratar, men väldigt sällan. Jag sköter mig oftas och koncenterar mig och lägger väldigt mycket ner tid på mina arbeten i skolan, gör mina arbeten och läxor välgjort, snyggt och ordenkligt!

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 12 år, stor tjej, haha.

Tror du på liv på andra planeter? Nej.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Vet inte, försöker tänka så posetivt som det går.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Har faktist velat göra det några gånger. Ja, det skulle jag. Fast vet inte hur, och det skulle nog vara läskigt.

Tycker du om att krama folk? Mm, hihi

Äger du en digitalkamera? Nej

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen, men i min förra skola sa det att jag liknade Lollo (tror hon heter så, eller något liknade) från Idol. Året 2008 tror jag hon deltog i Idol.

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Haha ja

Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej

Är du mörkrädd? Nej, dock kan jag vell skrämma upp mig själv ibland att det händer läskiga saker i mörkret eller liknade. Men mörkrädd? Nej

Tre saker du kommer ha med dig resten av ditt liv: Min tro/religion (Gud), min familj och musik (Michael Jackson)

*Tänker* Keldas tomat soppa och stekt Zhucni (stavning), mums!

Idag har jag tränat och chillat vid datorn, gick ej till skolan idag. Vaknade runt 7:30 och var hur trött som helst, hade varken ork eller lust att gå till skolan idag. Kanske imorrn? Är fortfarande glad! Imorrn 13.00 (klockan ett) kommer Anna och hämtar mig och skjutsar oss till sjukhuset. Jag ska träffa en strål doktor och få lite information inför strålning ovs. Kommer att få min första strålbehaldning klockan halv 12 eller 12.00 (Minns ej riktigt, men tror det var halv 12). Hörde för en liten stund sen att medans jag strålas kommer jag att sövas? Jag kommer sövas på
mottaningar (Q84 Barnomkologin, barn cancer avdelning) sen så (typ) kör personalen mig till strålbehalningen. Men jag fattar inte? De gör det för att man ska ligga still. Men mamma säger att jag är stor och kommer ligga still, så jag behöver inte strålas? Fattar inte riktigt, inte fått svar. Men som sagt imorrn träffare jag strål doktor och får mer information och kommer få svar på mina frågor angånde Strålning, m.m. På fredag ska jag till sjukhuset igen och då ska de visa mig strål avdelningen. Hejdå.
Don't forget one thing! LIFE IS GOOD

Uppdate:
Idag var jag på sjukhuset och träffade två strål sjukhutersökor och en barn omkolog. Nej, jag kommer inte att sövas medans jag strålas, för att jag kan ligga still. Jag kommer att strålas i 2 veckor sedan får vi se vad som häner i framtiden, antaligen kommer jag bli frisk (HOPPAS HOPPAS!!). Det blir ej några mer medeciner eller cellgifts behandlningar, yeah! Idag gick jag till skolan en hel dag, jätte roligt. Ramlade på rasten idag och skrapade upp ett sår. Det är farligt om jag blöder för mitt blod kan inte stoppas, jag har lite trombucuter. Men det gick jag bra! :) Första lektionen läste vi lite grann, jag läser Kompis Boken. Sedan så hade vi SO vi pratade lite om Libyen (Khadffi ovs) och det som har hänt i Oslo. Sedan så förstog jag inte vad vi skulle göra, vi skulle jobba med Atlas och skriva typ namn på hav (?). Men jag förståg ingeting, vi har det till läxa nästa vecka. Men mamma sa till mig att vi har Atlas hemma, så det löser sig nog! Sedan hade vi rast. På rasten lekte vi Flagg leken, roligt. Sedan var det lektion igen. På lektionen gjorde vi några tal i matten, vi ska göra 35 tal denna veckan. Sedan så såg vi på någon film, fattade inget. Glukos finns i blad och stärkelse, eller nåt ... Sen var det Lunch! Brocolli Soppa och sallads buffe, gott. Sedan var det rast och jag ramlade då, men som sagt; det gick bra! Sen hade vi lektion. Sista lektionen berättade vi vad vi hade gjort under sommarlovet.

"På sommarlovet var jag på sjukhuset och fick cellgifter. Sen så gick jag på bio med Emelie och såg The Pirates Of The Cariben 4:a. Och en nu ska du få höra en bra sak! Emelie och jag gick till en godis affär och killen i kassan gjorde fel. Så jag fick en stor Maraobu chocklad för 1 krona, hihi."
Sen så hämtade mamma mig och Anna skjutsade oss till sjukhuset. Som sagt, på sjukhuset fick jag information om strålning ovs. Sedan åt jag mellis på cafeterian, macka (kalkon) och drack Loka, sen åkte vi hem. När jag var hemma var jag väldigt trött. Men jag villade lite och fikade med äpple och Lipton te. Sedan tränade jag. Tror aldrig jag svettas så mycket på 7:a låtar (cirka 27 minuter)! WOW!! Idag är jag glad, snart är jag frisk! Behanldningen ger resultat! Känner mig så glad! WIHU! Snart är allt över! Livet är bra! Efter jag tränat gick mamma och jag en snabbis ner till ICA. Vi hanlade lite mat och så köpte vi ett svart Hello Kitty bok omslag. Vi måste slå in våran Engelska Text Bok, så jag har tidigare sett att det funnits såddant bok papper med Hello Kitty, så tänkte att jag ville ha det. :) Sedan gick vi hem och jag åt middag. Efter middagen gjorde jag lite tal i matten sedan så har jag bara suttit vid datorn. Nu är klockan 21:06, jag är trött! Ska stänga av datorn, byta om till pjymas, läsa lite i manga serien Vampir Kissies BLODBANS (? om jag orkar), be mamma om masage (kanske?) och borsta tänderna. Imorrn i skolan börjar vi i Bodal. Vi ska ha hemkunskap för första gången, spännande! :)

Uppdate 21:10:
Vann 75 kronor på Triss idag, hihi.

SOMMAR 2011

Sammanfattning av sommaren 2011!
Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?De bästa nya människorna du träffade?
Jag har fått Cellgifter denna sommaren. De bästa människorna jag har träffat? Em vet faktist inte.
Sommarens största kärlek? - Michael Jackson
Sommarens besvikelse? - Att jag har varit så dum och ätit sötsaker och inte kunna stå imot vissa frestelser! 
Sommarens bästa -
Att jag börja träna, LOVE IT!
Sommarens sötaste? - Michael Jackson
Sommarens hetaste? - Samma, Michael Jackson 
Dog någon som stod dig nära? - *Tänker* Nej.
Vilka länder besökte du? - Inga! :( Planerade att åka till Cypern denna sommaren och hälsa på mina kusiner och lite släktningar, och resa utomlands första gången i mitt liv! Men nej, det blev inget av det, med tanke på att jag fick mina Cellgiftsbehandlning denna sommaren.
Är det något du saknar sommaren 2011 som du vill ha sommaren 2012? -
Jag vill kunna ha ett riktigt sommarlov! Jag tänker inte kalla sommaren 2011 för ett "sommarlov", nej. Med tanke på alla dessa sjukhus besök och att jag fick cellgiftsbehaldning under sommaren. Nästa sommar 2012 då ska jag njuta av sol, bad med mera!
Vilket/vilka datum från sommaren 2011 kommer du alltid att minnas? - Haha, vet inte håller ej reda på datum, suger på sånt.
Största misstaget? - Många? Eller vet inte, kanske att jag gick upp igen? Men lite är ju mina cortison tabletters fel, så ah.
Har du varit sjuk eller skadat dig? - Nej, inte skadat. Men ja, sjuk. Allstå inte en förskylning eller om man säger så, utan allvarlig sjuk, med tanke på att jag behanaldes med cellgifter mot min cancer denna sommaren.
Bästa köpet? - Absoult mina svarta Converse, KÄRLEK! Och sen även min manga bok.
Vad spenderade du mest pengar på? - Mat och resturang besök, haha.
Gjorde någonting dig riktigt glad? - Först och främst att min behandlning ger resultat och det finns en förbättrning, wihu! Sedan em så jag vet inte, börjat bli troende & fått en relation till Gud. Sedan så har jag även börjat träna.
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2011? - Oj, vet inte. Liksom jag är inte så bra att höra vad sångare sjunger, tänker inte på sånt.  
Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? - Gladare är vell att jag växt som person. Ledsnare är vell att jag fick min cancer.
Vad önskar du att du gjort mer den här sommaren? - Inte äta sötsaker, haha.
Hur tillbringade du midsommarafton? - Vet inte, var hemma.
Favoritprogram på tv? - Oj, många. Svampbob fyrkant? Haha nejmen vet faktist inte, många!
Bästa boken du läste i sommar? - Habib böckerna! Sen så läste jag ju även manga serien Vampir Kissies BLODBANDS. Fast det är ju ingen bok, utan en manga serie, så det kanske inte räknas? Men what ever. 
Största musikaliska upptäckten? - Michael Jackson, jag är kär!
Något du önskade och fick? - Frisk är ju det ännda jag vill men ska ju strålas i September. Men men! Det blev ju en förbättrning i behandlningen, så det är ju bra! Nåt jag önska mig? Ett par Converse, hihi.
Något du önskade dig men inte fick? - Att bli frisk.
Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet? - Oj, vet inte, glömt! Antaligen var hemma. 
Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? - Ja, stå imot frestelser, haha. Annas? Nej. 
Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2011? - Oj, fråga. Ingen aning, är inte så mode medveten, har min egen stil. Linne och Leggins, tråkigt!
Vad fick dig att må bra? - Att träna och att behandlningen ger resultat.
Vem saknade du? - Ingen.


Idag på morgonen tränade jag, är glad nu! Har inte gjort speciellt mycket under dagen, tittat på tv, umgås med familjen, chillat framför datorn och em typ inte mer. Lugn dag! Imorgon är det skola då, oj vad sommarlovet gick fort. Jag ser framimot att börja skolan, faktist. HÄR KOMMER JAG! Ska lägga ner tid på läxor och min träning nu! Jag ser fram imot Livet!
LIFES IS GOOD.
KRAAAAAM! <3


Lev

Orkar inte träna idag, jag är lat. Det ös regnar! Värdet smittar av sig, deprimerade. Slö och trött idag, mår inget vidare. Har faktist börjat acceptera min kropp lite grann, orkar faktist inte bry mig längre. Jag är den jag är, så är det helt enkelt. Dessutom växer jag på längden! Visst? Det kanske är meningen att jag ska tjock? Det kanske är meningen att jag ska hata mig liv, antaligen. Livet är inte rättvisst, och kommer inte heller börja bli det. Lev, det får jag göra.
MEN JAG VILL INTE LEVA, inte detta livet iallafall.
....Någon som har lust att byta liv med mig, snälla?
Det är inte mycket jag kan göra i nuläget, LEV.
Ps. Använder aldrig den här bloggen, hejdå.


Min dag, kort och gott!

Hej bloggen! :) Jag uppdaterar aldrig här längre, hehe. :/ I fredags kväll kom jag hem från min andra medecin på 4:e cellgifts behandlning. Det var jätte jobbigt i början, för de var tvunga att sätta 3 olika nålar för att de inte fick retur i blodet. :( Allstå tre olika sjukhusteröskor! Egenkligen sa de att den första nålen satte rätt, men de fick ej någon retur. Och det måste vara 100 % säkra på att nålen sitter rätt och få blodretur, aja! Det gick änndå bra. :) "Oh nu måste du få många stick presenter för att du var så duktigt!" HAHA sade en sjukhusteröska efter alla dessa 3 nålar! ^^ Fick 2 stycken bio biljetter (Fått 4:a tidigare, först såg jag The Pirates Of The Caribien med Emelie, jätteroligt! Sedan har jag även en bio biljett kvar!) Efter alla dessa nålarna blev det dropp i 4 timmar sedan cellgifter i en och en halv timme! Sedan blev det dropp i 24 timmar, sedan var det hemfärd som gällde! :) Doktorn sade att hon inte kan svara helt och hållet på om jag så få fler cellgifter, tror ej det iallafall! På lördagen stack jag ner till stan med mamma och brosan vi såg på den sista Harry Potter filmen, den var as bra! :D Hade 3 bio biljetter (2 tidigare och 2 som jag fick på sjukhuset i torsdags) och har även kvar 1 bio biljett, hehe! :P Sen idag träffade jag Anna! :) Hon kom hem från från semestern. På morgonen gick brosan, jag och mamma ner till busshållplatsen. Vi väntade på bussen i 7 minuter, men det var ingen trafik! :( Dröjde väldigt länge tills den andra bussen skulle komma, så vi gick tilll sjukhuset. Det gick bra, skönt och röra på sig lite. Vid sjukhuset mötte vi pappa. Sedan väntade jag och mamma på att Anna skulle hämta mig. Efter några minuter kom Anna och hämtade mig. Vi åkte in till Centrum och handlade lite mellis. Hon sa att jag skulle prova Keso med torkade frukter. Men jag är inte speciellt förtjust i frysta frukter, så jag åt en smarig fralla som innehöll skinka, smör, sallad och ost istället. Vi åt i bilen sedan farade vi iväg till Hustegaholm. Där så sydde vi 2 kuddar. (Svårt att förklara!) Vi fyllde kudden med vanligt mat ris (skulle egekligen bli en vette kudde fylld med vette ris!) sedan så för väldigt länge sedan var jag och Anna på Merona. Anna beställde Hello Kitty tyg på internet, men vi hittade en shorta på Merona så vi köpte den istället och Anna avbokade beställningen på Hello Kitty tyget. Efter jag fyllt kudden med ris sydde jag om shortan till en kudde och det blev som ett fodrall. Anna sydde knappar på så att man även kunde stänga och öpnna kudden. Hon sa att man ska lägga kudden i frysen? Men jag förståg inte riktigt, aja. Den blev jättefin! :) Sedan åt vi Lunch på det där stället på Lidingö folk högskola, äter alltid där, haha. Vi möte upp Mike där. Efter Lunchen åkte vi lite bil och snackade. Pallade även ett Äpple, gott. Sen så em gick vi till en butik och tittade, de gör as fina pyssel där. Sedan var det hemfärd som gällde då. Ush min mage har varit uppblåst hela dagen, hatar det! På onsdag ska jag träffa Anna igen. Hon ska hämta upp mig vid 10.00 så går vi stavgångsloppet, sedan käkar vi lunch. Under eftermiddagen var brosan med Mike. Jag och mamma gick skoljoggen 2 gånger idag! 2 kilometer, roligt. :) Känndes skönt att röra på sig lite grann och det hjälper mot uppblåst mage! Vet ej jag ej får tänka på att gå ner nu, aja. Imorrn kanske jag dansar lite också? Vem vet! Em. Visste skriver jag långa inlägg, hihi! :)

....

Det regnar och blåser, snacka om tråkigt väder! :( Jag är otroligt uttråkad för tillfället, och har inget intressant att skriva. Trött, helt enkelt inte på humör. Igår vid 18.00 tiden kom jag hem från sjukhuset efter 4:e cell giftsbehandlningen. Jag mådde faktist bra under hela behandlningen, inget illa mående alls! Bara att jag var otroligt trött, men jag sov den mesta tiden. Ska in till sjukhuset igen på torsdag för sista medecinen på 4:e cellgifts behandlning, sedan i September blir det strålning som gäller då. Mamma sa till mig att jag skulle strålas i 4:a veckor, inte 2, hon sa visst fel. Hm försöker komma på vad jag skriva ... Kanske bloggar mer ikväll när jag har ork och lust, och är på humör. Hej då!

Ny design! :D ♥

Ja, har enkligen bytt design på bloggen! ^^ Vad tycks? :) ♥ De är då inte jag själv som designat själva desigen, den är gratis och det ingår flera teman när man skapar en blogg. ;) Att göra en egen design har jag fått för mig kostar 100 kr, men jag vet inte heller hur man gör en egen design för den delen. Dx För tillfället är klockan snart 6:00, den är allstå 5:44. Vaknade typ halv fyra och blev väckt av att jag behövde gå på toa, sedan kunde jag inte somna om igen. :( Men det är faktist inte första gången det blir såhär! Jag har haft svårt att somna om på kvällarna, om jag vell vaknar upp igen. :/ Har pågått så här i ett tag nu. Det var vell mest så när jag åt cortison tabletter, men sedan efter jag slutat med cortison tabletterna kunde jag somna om igen! :) Men nu i Torsdags så började jag äta cortison tabletterna igen, blä! Jag har fått för mig att det är av mina cortison tabletter jag blir så pigg utav av. Är i vardagsrummet nu och bloggar, uttråkad! Mamsen sover på en gäst säng, hon sover iallfall! :) ♥

Inte aktiv!

Detta blir bara ett kort inlägg. Jag vill be om ursäkt för att jag nästan aldrig skriver i denna bloggen längre, har helt enkelt varken haft ork, lust eller tid med att blogga! :( Men jag lovar att börja blogga här igen när jag vell har lust, ork och tid till bloggandet! ;) ♥


Min dag

Hej! :) Ursäkta att jag inte har uppdaterat bloggen på ett tag. Idag har jag varit på Skansken, jag tittade på genrepet på Allsång på Skansken (jag såg Måns Zelmerlöv, Fredrik Kempe och Timbaktur!) och så tittade jag på lite djur. :D Jag såg 2 stycken björnarna som badade i vatten och den ena björnen bet på den andra, så började de björnar slåss, det var as coolt att se! Sen har jag inte gjort så mycket mer under dagen. Imorgon ska jag till sjukhuset på ett blodprov. Sedan runt 11.00 ska jag träffa Anna och vi ska bada utomhus och käka lunch, roligt. :)

RSS 2.0